top of page

GES tar imot støttemedlemmer!

Oppdatert: 3. apr. 2023

Kautokeino kommune har mange bedriftseier, som bor utenfor kommunens grenser. Dette kan være mennesker som driver med samisk kunst og kultur, mens om da har sine kunder i Kautokeino. GES har fått forespørsel om disse kan bli medlem hos oss. Styret har diskutert dette med støttemedlemmer, og tatt det opp på medlemsmøtet. Vi har nå nye vedtekter og vi tar imot støttemedlemmer!

Styret skal godkjenne alle innmeldinger. 📜


Hvem kan være støttemedlem?

Vi tenker at støttemedlemmer er de som er fra Kautokeino, men som er registrert med bedriften på en anna adresse utenfor kommunen vår. De har også typisk kunder i Kautokeino og har noe av virksomheten sin her. 📇🔗🖌️🪚💶🎥📱💻🛖⛰️🏕️🛶🚁🚲🚕

Så de som har for eksempel er reiseliv/turist aktører, kursholdere, konsulenter, taxi-kjørere, duojarat, eller har annen næring registrert i en annen kommune, men ønsker å støtte opp om bedriftslivet i Kautokeino, er velkommen som medlem.


Hva er fordelen med å bli støttemedlem?

Støttemedlemmer betaler halve kontigenten, og har samme rettigheter som andre medlemmer. Fordelene er at de blir med på salgskampanjer, får delta på våre arrangementer og det som vi planlegger fremover.

Støttemedlemmer er ikke valgberettiget. De har ikke stemmerett, men kan komme med forslag og møte på møtene.


Hvordan bli støttemedlem?

Ønsker du å bli medlem, fyll ut skjema "bli medlem", så hører du fra oss.

Har du spørsmål, så send Mail om du vil vite mer eller meld deg inn!


Del gjerne til de som kan tenkes å melde seg inn, som er utflytta «Kautoværinger» eller har deler av virksomheten i Guovdageainnu suohkan/Kautokeino kommune.


15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

댓글


bottom of page