top of page

Timesalg der du kan gjøre et kupp og PopUp julemarked

Oppdatert: 23. nov. 2023


Timesalg er stedet for å gjøre et kupp. Samtidig er det Pop-Up julemarked. Handle lokalt og støtt lokalt!


Er du på jakt etter de siste julegavene eller nettopp startet å handle. Bruk våre egne butikker og besøk PopUp Markedet midt i bygda. Ta deg en hvil med kafe, mens du drar på timesalg i bygda hos de ulike butikkene.


Er du bedrift og vil selge dine varer, men har ikke butikk i bygda?

Du har tenkt at det er litt vanskelig å selge varer fra din egen stue? Eller du savner å se mennesker og være sosial, og virkelig få vise fram dine produkter? Da MÅ du delta på vårt Pop up marked lørdag 16.12.2023.

Ta kontakt med:

Alle våre medlemmer får gratis stand!

Er du ikke medlem er du selvfølgelig også velkommen, da betaler du kr.250,- for standleie, evt kan du bli medlem som varer 2023 og 2024, og da er det gratis!

Alle varer kan du selge.


Timesalg kjøres to ganger før jul


Ifjor var det stor suksess og artig for kundene å delta og handle på timesalg. Mange fikk kjøpt seg til godt rabatterte priser. Noen hadde hele butikken på salg, andre hadde utvalgte varer, og alle var fornøyde.

Første timesalg blir 25.11, da er det også julegran tenning som Ábas frivilligsentralen har ansvaret for.


Andre timesalg er 16.12, da er det også Pop-Up julemarked. Vi har invitert alle som vil selge sine varer lokalt til bygda.


Vi kjører også timesalg i alle våre medlemsbutikker: Maritex, Juhls, Kautokeino Sølvsmie, Kautokeino Sport-og fritid, Čiŋat, Puls sko og klær, Esso, Coop Byggmix og Frisørstua deltar.


Suksess med Handle lokalt julekampanje

Du kan handle og være med å vinne verdisjekker for hele 45400kr. Kupongene får du i butikken og når den er utfylt kan du sette den i oppsamlingsboksene.


Langåpent i Kauto

Vi har også butikker som er langåpent til kl20:00. Bortsett fra Circle K, Esso og Rema 1000 som allerede har åpent til kl23:00.

Langåpent er 24.12 og 14.12.


Handle lokalt!Støtt egne bedrifter her i Kautokeino. Vi legger tilrette for PopupMarked. Din deltakelse er ønskelig!

57 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page