top of page

Årets bedrift! Nominer en Kauto bedrift

Oppdatert: 17. nov. 2023

Nominer en Kauto bedrift som kan bli årets bedrift! Hvem har utmerket seg i 2023 og som du synes fortjener oppmerksomhet og få den gjeve tittelen å få Årets Kauto-bedrift diplom!


Send epost med forslag og din begrunnelse innen nyttårsaften 2023:


Kriterier som bedriften må fylle:

  1. Ha fremhevet positiv næringsdrift og gjerne satt Kautokeino på kartet i offentligheten dette året

  2. Hovedaktivitet i Kautokeino

  3. Utmerket seg det siste året

  4. Stabil virksomhet i noen årNominer og vi har en jury


Vi har en jury som vil velge blandt de nominerte og dele ut premie under en passende begivenhet på nyåret! De skal se på kriteriene og begrunnelsene og diskuterer hvem som blir vår første vinner. Vi ønsker en jury fra Kautokeino kommune, Sápmi Næringshage, Ovddos og en politiker som ikke har egen bedrift.

Det har vært bedrifter som har fått tidligere årets bedrift pris som Kautokeino kommune har gitt ut, men det har ikke vært kontinuitet i dette. Nå ønsker vi å gjenoppta dette!


Premier til vinnere er sponset av Kautokeino Kommune og Sápmi Næringshage og GES

Vinneren får 2- timer bistand hos Sápmi næringshage og ett års gratis medlemsskap i GES, og et reklamesnutt på GLR. Det må jo være en god premie!

Det er da respektive som har sponset dette og vi vil dele den ut i første kvartel i 2024.

Flink til å svare raskt eller å fikse dine ting

Forslag kan feks være at de er flink og svare, eller fikse dine ting. Kautokeino har mange gode flinke bedrifter! Hvem har du handlet hos og fått god service? Vi vet at våre bedrifter strekker seg langt for kundene, som at de kommer å åpner butikken om det er krise eller bare noe du MÅ ha der og da. Vi synes det er på tide at de som utmerker seg for en påskjønnelse og at vi kan bli motiverte og inspirerte av andre.


Send epost og din begrunnelse innen nyttårsaften 2023:

155 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page