top of page

Bowen og spa på vidda

Oppdatert: 26. jan. 2023

Visste du at du i Kautokeino kan får Bowen behandling? Men du vet kanskje ikke hva Bowen behandling er?! Gerlinde Thiessen, fra Tyskland, er BowTechterapeut og plantesanker i Kautokeino. Hun forteller:

-Jeg har erfart at mennesker trenger en helhetlig behandling for å bli friske, og jeg vil hjelpe deg med å finne balancen i kroppen og leve med mindre smerter.


Bowen behandling fører til avspenning

Bowen har en balanserende virkning på nervesystemet og fører til dypt avspenning. Med myke og lette punktberøringer vil kroppen få signaler til å komme i balanse.

-Vi kan si at i midten av de alternative behandlingene ligger bindevevet, såkalt fascia/bindevev. Jeg jobber med myke bevegelser over muskler og bindevev, forteller Thiessen, som ble ferdigutdannet i Tyskland i 2016.

-BowTech behandlinger er egnet for alle aldersgrupper, legger hun til, som har behandlet til og med babyer med stort hell.


Naturen og individ tilpasning er en del av god helse

Thiessen lever et liv der naturen er en del av en god helse, og mener at alle årstider vi har i arktisk påvirker både kropp og sinn.

-Jeg har fokus på individuell tilnærmet tilpasning for å løse helsemessige utfordringer, der kroppslig berøring, samtale og individtilpasset plante- og kosttilskudds veiledning er i fokus, forteller Thiessen, som også har en specialpedagogosk utdanning.

-Gjennom BowTech behandling opplevde jeg selv hvordan smertene og blokkeringer i kroppen ble løst og healingsprocessen satte i gang.

Gerlinde Thiessen tilbyr Bowel behandlig i Kautokeino.

Alltidig dame

Mange kjenner kanskje Gerlinde fra tiden hun jobbet med samiske kortfilmer som rekvisitør/art directør. I mange år har hun jobbet for det samiske nasjonalteatret Beaivváš som rekvisitør, kostymemaker og turnetechniker. Thiessen er også gullsmedmester og smykkedesigner.


Timebestilling:

Gerlnde Thiessen Tlf: 93293648

Adressen: Davviluohkká 8, Kautokeino Les mer på: https://bowentherapy.noBehandling i julekalendergave

Julekalendergaveen fra Gerlinde er en Bowel behandlingtime hos henne, til en verdi av kr. 400,- Svar på spørsmålet: hva er ditt beste helsetips?

Skriv svaret her under, eller kommenter på GES Facebookside.


Ny konkurranse:


Spa therapist Kautokeino

Visste du at vi i Kautokeino også har Spa therapist?! Salongen tilhører Chanyapon Sinsup, eller Candy, som hun er kjent som.

-Massasje er stressreduserende, gir deg en god helsegevinst og opplevelse av økt livskvalitet, opplyser Candy, som også snakker samisk, er gift og har svigerfamilie her i Kautokeino.


Massasje for hele kroppen

Candy, som selv er fra Thailand, tilbyr blant annet Swedish og Thai Combination kroppsmassasje, ansiktsmassasje, fotmassasje, ansiktsskrubb, ansikts peeling, hodemassasje, farging av vipper og bryn.

Dame med maske og sorte klær, i bakkgrunn er det massasjebenk.
Chanyapon Sinsup som driver Spa Therapist Kautokeino.

Du kan booke time hos Spa therapist Candy på Facebook, der du også ser når det er ledig time som måtte passer for deg.

-Jeg har masse produkter jeg kan anbefale til deg, både på salongen og på Facebook, av både hudprodukter og sminke, forteller hun.

Anbefalinger fra folk på Facebook

I Kautokeino er det mange som går til Candy, og entusiasmen er stor. På Facebook skriver kundene:

- Egenpleie er det beste for kropp og sjel.

- Avslappende og dyktig massør. Anbefales!

- Behagelig og avslappende massasje som virkelig kan anbefales for oss stive nordboere.

- Fantastisk flink, behagelig atmosfære og deilige oljer.

- Anbefales virkelig.

- Anbefales på det sterkeste, seriøst balsam for sjelen!


Den avslappende julegaven

Spa Therapist Kautokeino deltar også på julekalenderen, og har gitt gavekort på kr. 1750,- som kan brukes på hennes salong. Trykk på hjerte på denne siden, og lik GES Facebookside.


Chanyapon Sinsup

Tlf: 913 58 971

Adresse: Ájastealli 3, Kautokeino

E-mail: spakautokeino@gmail.com


257 visninger14 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

14 comentários


Lihkadeapmi dahkka ollu olbmuin 😊

Curtir

God sömn och mye vatten att dricka.

Curtir

Bli kvitt energityvene i livet ditt. Mennesker som maser på deg, ringer og ringer og ringer eller maser om ting du ikke vil, så du gjerne får vondt i hodet. Det er ikke lett å bli kvitt slike, særlig ikke hvis du har hatt dem lenge i livet ditt. Og de er eksperter på å manipulere og få deg til å få dårlig samvittighet. Men helsegevinsten er stor ved å frigjøre deg fra dem er stor.

Curtir

Avspenning, god natts

Curtir

Mitt helsetips: at du avogtil fokuserer kun på deg selv, din kropp og din helse - og det med god samvittighet 💞

Curtir
bottom of page