top of page

God og personlig kundeveiledning på sportsbutikken

Oppdatert: 26. jan. 2023

- Vi har et bredt utvalg innen utstyr og klær til sport og frilufsliv, forteller Roger Karlsen, daglig leder i Kautokeino Sport og Fritid AS, har er en av bedriftene som har fått støtte gjennom omstillingsprogrammet Ovddos til å gjennomføre et prosjekt.


For alle sports - og friluftsinteresserte

For Kautokeino Sport og Fritid er det viktig at kunden skal få god og personlig veiledning slik at man sammen finner frem til det rette produktet, og som gjør at kunden blir fornøyd.

I tillegg jobber de for å ha et bredt utvalg slik at alle sports - og friluftsinteresserte finner det de trenger og ønsker inne i butikken.

- Nå når vi går inn i vinteren er skiutstyr viktig for oss. Vi ønsker å ha inne det viktigste innen ski som er etterspurt her i Kautokeino. Nå har vi bra utvalg innen ski til barn, samt at vi har en god del felleski til voksne. Når det gjelder de som ønsker en bedre trenings- eller konkurranseski så tar vi det helst på bestilling. Da handler vi direkte med importør eller fabrikk for å få en best mulig tilpasset ski, forteller daglig leder.


Tilpasse seg klimaet i Kautokeino

I tillegg til sports- og jaktutstyr finner du gode klær til alle slags værforhold på sportsbutikken.

- Innen jaktklær har vi satset mest på Pinewood, noe vi er meget godt fornøyd med. De har meget gode og vanntette klær uten å være av de dyreste merkene. De har også vunnet flere tester av jaktdresser, samt at vi har fått meget gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Vi ønsker også å tilby et utvalg innen klær og utstyr til trening. Samt at vi har klubbklær til Kautokeino IL, sier Roger Karlsen, og fortsetter:

- Andre varer som er viktige for oss og som vi ønsker å ha et bra tilbud på er ullundertøy, samt diverse votter, hansker luer og buffer. Vi har også en del sko og støvler som følger sesongene. Vintersko, joggesko, varme skutersko, tursko og jaktstøvler. Fiskeutstyr er annen ting vi ønsker å være gode på. Vi har et godt utvalg til både sommer og vinter. Vi selger også hundefôr i butikken. Når vi startet opp var det mange som etterspurte frossent råfôr fra Vom og Hundemat. Det er en norsk produsent som lager hundemat uten at maten er varmebehandlet. Det er mange hunder som ikke er veldig glade i tørrfôr, og da er dette et veldig godt alternativ.


Med støtte fra omstillingsprogrammet

I dag er sportsbutikken godt etablert i Kautokeino, som er til glede for både Kautokeinoværinger og andre som er på besøk i Kautokeino. Tilbake i 2020, da Roger Karlsen sammen med Ole Einar Hætta startet opp Kautokeino Sport og fritid, har blant annet omstillingsprogrammet Ovddos AS vært til god støtte for bedriftsetableringen.

- Da vi startet planlegging av butikken så tok vi raskt kontakt med Sapmi Næringshage for rådgivning og finne ut av hvilke støtteordninger som fins. De satte oss i kontakt med Ovddos hvor vi fikk hjelp og tips til hva en søknad skulle inneholde, samt at vi da fikk etableringstilskudd. Vi fikk også etableringstilskudd fra Sametinget. Etableringstilskuddene var særdeles viktig for oss. Uten dette hadde det neppe vært mulig for oss å starte butikken, forteller Roger Karlsen.


Ole Einar Hætta og Roger Karlsen.

Vinn en familiehengekøye!

Hengekøye

Til årets julekalender gir Kautokeino Sport og fritid en familiehengekøye fra Ticket to the Moon. Dagens oppgave til deg: Tag noen du ville sovet med i hengekøyen under åpen himmel dersom du vant hengekøyen! Nå vet du sikkert hva du må gjøre for å være med i trekningen? Kommenter ditt svar her nedenfor eller inne på vår Facebookside under luke 11!


Kautokeino sport og fritid er å finne på sosiale medier, både på Facebook og på Instagram.

Disse sidene vil vi i næringsforeningen anbefale deg å følge, dersom du har lyst å få gode tilbud og tips fra Kautokeino sport og fritid i feeden din!


Ellers kan du kontakte de eller ta en tur innom sportsbutikken på:

Adresse: Bredbuktnesveien 8, 9522 Kautokeino

Epost: Kautosportogfritid@gmail.com

296 visninger18 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

18 comentarios


Hunden min Hašek🍀

Me gusta

Jouni S Laiti

Me gusta

Issát Eivind 💙

Me gusta

Veikko, min kjæreste og bestevenn🙂

Me gusta

Spørs om noen her oppe vil sove under åpen himmel om man ikke må, så jeg sier Jose fra Chile.

Me gusta
bottom of page