top of page

Handle-lokalt og julekampanje 2023

Oppdatert: 13. nov. 2023

Denne uken var det medlemsmøte. Vi serverte pizza, snakka med flere over zoom og diskuterte!

Selvsagt var julekampanje hovedtema. Mange medlemmer hadde kommet og vi serveret pizza som vanlig! Det syntes alle var bra, siden travle småbedriftseiere ikke alltid rekker å prioritere å få i seg noe mat.


Inspirasjon fra andre næringsforeninger og fremtidsutsiker

Til medlemsmøtet hadde vi invitert to personer som koblet seg på zoom. Det var litt info og mye inspirasjon og tips til hvordan vi kan jobbe i foreninga.

Katarina Påve Gaup fra Ovddos fortalte om Guovdageaidnu seminaret som skal være 20.-21.11. Dette er en fremtidsseminar der vi skal se på Guovdageaidnu i 2043, unge fra skolene er invitert til å komme med sine tanker, hva kan vi gjøre for at det skal bli best mulig for de som kommer etter oss.


Silje Viken fra næringsforeninga i Reisa fortalte om deres julekampanje. De hadde også møte samme dag som vi for å planlegge, så vi er i rute, føler vi. Silje hadde mange gode tips og innspill til hvordan vi kan kjøre kampanjene og gjennomføre et godt julesalg.


Etter gode diskusjoner, samtale med Reisa næringsforening over zoom, informasjon om Guovdageainnu Seminaret, planla vi datoer for de ulike julekampanjene.


Kick-off for årets Handle-lokalt og andre julekampanjer

Kick-off blir 24.november i forbindelse med at den årlig julegrana tennes lørdag 25.11. Frivilligsentralen Ábas planlegger julegrantenning på torget.
Vi fikk vite om en undersøkelse som Ovddos har gjort, at korttransaksjoner i Kautokeino går opp og omsetning øker med 1 million kroner når vi har hatt julekampanje. Det er veldig trivelig og vi takker alle kunder som støtter næringslivet i Kautokeino! :)Følgende aktiviteter fram mot jul planlegges for å motivere til å handle i Kautokeino

(Gå rett til påmelding til de ulike dagene på linken KUN FOR GES MEDLEMMER)


Kuponger til Handle-lokalt

Vi gjentar suksessen fra 2021. Kundene får kupongkort og får stempler når de handler i butikene. Gjeldende fra 24.november-25.desember med kuponger


Langåpent: fredag 24.november og torsdag 14.desember

Butikkene holder langåpent. Dette var et godt likt tilbud i fjor, vi annonserer på våre kanaler om hvilke butikker som har langåpent.


Timesalg lørdager: 25.november og 16.desember

Timesalg er kjempemoro for kundene. Bedrifter har salg i kun 1 time. Følg med på våre kanaler hvilke butikker er med og til hvilket klokkeslett.


Julekalender på hjemmesiden vår

Julekalender på vår hjemmeside, der vi presenterer resterende bedrifter som ikke var med i 2022.

Vår nettside geskautokeino.com presenterer hver dag nye medlemmer. De gir også premier som vi deler ut hver uke. Du kan vinne premier ved å kommentere innleggene.


HANDLE LOKALT KAMPANJE; bidra i POTTEN, klarer vi å få 80 000kr!

Vi oppfordrer befolkninga i Kautokeino til å Handle lokalt, og da håper vi å samle inn penger slik at vi har en stor pott å dele ut til alle de som velger å handle i Kautokeino. GES bidrar med teknisk tilrettelegging med plakater og kuponger til bedriftene som de deler ut til hver kunde som kjøper over 500 kr og får et stempel, totalt 6 stempler, der første stempel gies ved 300 kr. Kjøper man for over 2500kr, får man et helt kort ferdig stemplet. NB! Du som bedrift vil kunne få vinnere som kjøper hos deg, selvom de ikke kjøper lodd. Styret håper og ønsker at bedrifter bidrar med et pengebeløp mellom 300-6000 kr da vi håper at potten i år blir på 80 000kr. I 2021 fikk vi inn 50 000kr og kundene som deltok var veldig ivrige!!

Mange savnet det i fjor, er tilbakemeldingen som butikkene har fått.

De som vil bli med må betale dette inn på kontoen til Kautokeino næringsforening 4750.76.04214 innen 17.11 og merke med "julekampanje"


Sånn kan man bli vinnere av pengepremier

Handle-lokalt kupogene fåes hos butikkene ved kjøp. Hver kunde som kjøper over 500 kr og får et stempel, totalt 6 stempler, der første stempel gies ved 300 kr. Kjøper man for over 2500kr, får man et helt kort ferdig stemplet.

Fulle kuponger (med 6 stempler) returnerer disse tilbake til butikkene som har egne bokser. Vinneren trekkes julaften.

Vinneren(e) får gevinst som verdi-sjekk, og kan bare handle hos bedriftene som er med på handle lokalt kampanjen.

Verdisjekkene varer kun 1 år.


PÅMELDING TIL JULEKAMPANJENE!(gjelder bedriftene)


Ustitlaš dearvvuođat / Med vennlig hilsen / Kind regards GES – Guovdageainnu Ealáhussearvi/Kautokeino Næringsforening Følg oss på Facebook GES Intern medlemsgruppe på fb er her

86 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page