top of page

Selger det beste utstyret til de mest solgte dronene

Oppdatert: 26. jan. 2023

Kautokeino-bedrift i spennende utvikling. Tundra Drone produserer og selger ekstrautstyr til droner.


Unik bedrift

I teamet bak bedriften finner vi Tor Erik Somby - som har mastergrad i markedsføring og er daglig leder i Tundra Drone, og Tim Valio, som har mastergrad i elektronikkteknikk og er ansvarlig for produktutviklingen i bedriften.

- Vi har det beste utstyret til de mest solgte dronene. Våre produkter gir helt nye bruksområder for «vanlige» droner, forteller sistnevnte, Tim Valio.

Bilde hentet fra Tundra Drone sin Facebookside

Gamechanger

Tundra Drone har siden sommeren reist rundt i USA og vist frem sine produkter i blant annet messer, til politi og forhandlere. Det har vært litt av en reise.

- Responsen har vært veldig bra og vi hører ofte at det vi kommer med er en gamechanger, forteller CTO Tim Valio.

To gutter som studerer en plansje på gulvet i et arbeidsstudio.
Tor Erik Somby og Tim Valio.

Stor etterspørsel

Tidligere har til og med produksjonen av produktene vært lokalisert i Kautokeino, men for å kunne møte etterspørselen som etterhvert er bygget opp, har Tundra Drone vært nødt til å flytte produksjonen til Polen.

- Vi gjennomfører en emisjon før jul som skal sikre kapital til ansettelser og videre vekst, kan Tim også fortelle.


Utvikling og vekst

Tundra Drone er en relativt fersk bedrift, og har siden oppstarten i 2020 vært gjennom flere utviklingsprosjekter. De har fått støtte fra Innovasjon Norge, Sametinget, Kautokeino kommune og flere i tillegg til omstillingsprogrammet til å gjennomføre sine prosjekter for å sikre videre vekst.

Gjennom omstillingsprogrammet har Tundra Drone fått støtte til både utvikling av produktene, utvikling av produktvideo for produktene samt kompetanseheving.


Vinn Tundra Drone Siren Herder!

Dronerirene i grå farge.
Tundra Drone Siren Herder

I dagens luke kan du vinne en av Tundra Drone sine produkter, som de sponser, til en verdi av hele 2 557 kroner! Tundra Drone Siren Herder er designet for å kunne brukes på de mest populære dronene, et ekstrautstyr som er ypperlig å bruke for å drive flokken din effektivt på avstand! I tillegg er den lett til vekst, som gjør det praktisk å transportere den i lommen. Kjenner du noen som burde vite om muligheten til å vinne denne, eller kunne du selv trengt den? Alt du må gjøre for å være med i trekningen - er å enten tagge noen som kunne hatt behov for den, eller kommentere en emoji du syns passer til Tundra Drone.


Kontaktinformasjon til Tundra Drone

Kontaktperson: Tim Valio

Adresse og email: tim@tundradrone.com


Du finner Tundra Drone også på Facebook og Instagram!

257 visninger11 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

11 Comments


💪💪💯👑

Like

Heivešii Mathis Anders H. Sarai 😊

Like


Jon Andreas

Like

elleningaoheatta
elleningaoheatta
Dec 18, 2022


Like
bottom of page