top of page

VÅRE PROSJEKTER

Her vil vi legge ut informasjon om prosjekter og aktiviteter - store eller små, som næringsforeningen er med på. 

Mentorordning

Å organisere mentorering for nyoppstartede bedrifter, eller de som tenker å starte en bedrift, er viktig. Dette fordi det gir dem en mulighet til å dra nytte av andres erfaringer, kunnskap og nettverk. Veiledning er essensiell før de går i gang med ulike prosjekter og sender søknader om tilskudd av flere grunner:

 

1. Reduserer risiko

Mentorering hjelper nyoppstartede bedrifter med å minimere risikoen for feil og unødvendige tap. Mentorer kan gi råd om beste praksis, juridiske utfordringer, finansiell styring og mye mer. Dette hjelper mentees med å unngå vanlige feil som mange gründere gjør.

 

2. Utvikler ferdigheter

Mentorer bidrar til å utvikle mentees ferdigheter og kompetanse. De kan veilede i forretningsstrategi, markedsføringstaktikker, salgsteknikker og behovet for forskjellige ressurser. Å lære fra noen med erfaring hjelper mentees å bygge tillit og selvstendighet.

 

3. Bygger nettverk

Mentorer har som regel et bredt nettverk av kontakter innenfor bransjen. Ved å koble mentees med potensielle partnere, investorer eller støttespillere, åpner mentorer dørene for nye muligheter og hjelper til med å skape forbindelser som ellers kan være vanskelig å etablere alene.

 

4. Gir motivasjon og støtte

Starte en ny bedrift kan være en ensomt og overveldende opplevelse. Mentorer er der for å gi den nødvendige motivasjonen og støtten som trengs i utfordrende tider. De har sannsynligvis stått i samme sko og kan gi verdifull innsikt og oppmuntring.

Les mer i bloggen, og svar gjerne på spørreundersøkelsen vår!

Join_edited_edited.jpg

Julekalender 2022

I forbindelse med nettsidelanseringen arrangerte GES i 2022 en julekalender - med mål om å presentere sine medlemsbedrifter. Leserne kunne hver dag åpne en ny luke og lese et innlegg om en av medlemsbedriftene. Samtidig fikk leserne hver dag muligheten til å være med i trekningen av premier. 

Skjermbilde 2023-01-04 103354.png

Julekampanje 2021

I samarbeid med omstillingsprogrammet gjennomførte GES en julekampanje i 2021, der kunder som handlet hos de lokale bedriftene som var med i kampanjen - var med i trekningen på premier til en totalverdi på kr 50.000. Klikk i lenken nedenfor for å se resultatet fra trekningen.

2021-12-13.png
bottom of page