top of page

Burger og røyka kjøtt, men også ladestasjon på vidda

Oppdatert: 26. jan. 2023

-Vi tilbyr ett bredt spekter av mat for folk på farten, forteller Per Eivind Gaino på City Veiservice AS, eller bedre kjent som Esso. All slags mat selges hos Esso, både røykakjøtt, vanlige pølser og burgere, men når sant skal sies, så er Esso kjent i bygda for sin gode burgere.

- Esso Buger er best i Kauto, skal flere ha sagt. Esso har både varmmat, kiosk og sitteplasser på sitt gatekjøkken, rett ved E45, midt i Kautokeino sentrum, nærmere bestemt; Alttaluodda 18. Varmmat som er veldig populært er røykakjøtt , som er en slager, og mange som vil ha lokalt mat kommer innom for å kjøpe dette hos Esso midt på Finnmarksvidda. Røykakjøtt, eller røkt reinsdyrkjøtt, kan du få servert sammen med tradisjonell potetmos eller i en baguett. - Typiske familiefolk kommer å spiser røykakjøtt med potetmos, og de som skal videre med bil kjøper baguetter.


Ladestasjon for El-biler på vidda

Selv om vi bor i Norges største kommune, med lange avstander og kalde vintere, vokser El-bilparken her også.

-Vi har ladestasjon for El-biler hos oss, informerer Gaino. Men i Kautokeino kan det være at du finner flere snøskutere enn biler generelt, og de trenger også føde. Går snøskuteren din på Synergy Bensin Blyfri 98, så er Esso stedet du får tanket på. -Eller sagt på en folkelig måte, kjøp bensin hos oss til skuteren din. :)


Servicehall og dekk-hotell for dine dekk

Visste du at det er dekkhotell i Kautokeino? Har du liten plass i garasje eller irriterer du naboen med mye ting og tang utenfor huset. I tillegg til god mat, gode samtaler og servicehall, tilbyr Gaino dekkhotell. Et dekkhotell er lagrinsplass for dine sommerdekk gjennom vinteren når du bruker vinteredekken og omvendt.

Servicehallen er godt besøkt, og lyser oljeskift lampa i bilen, kan Esso skifte, iallfall om de har de mest vanlige bil-typene.

-Vi selger og skifter både dekk og olje på de fleste biler, forteller Gaino, og legger til at de også tilbyr dekkhotell, og selger blant annet bilrekvisita og propan.


Er du Trumf-medlem har du mange fordeler på Esso

En Trumf-medlem har mange fodeler på Esso. I disse tider kan det være lurt å spare der det spares kan. Her hjelper Trumf deg på veien. Trum er et bonousprogram som også Esso sparer for deg, den kan du integrere med ditt kredittkort eller ha eget bonuskort.

Som Trumf medlem får du fordeler hos Esso. Du får blant annet:

- 40 øre/l i Trumf-bonus på bensin og diesel på betjente Esso-stasjoner.

- 20 øre/l i Trumf-bonus på bensin og diesel på Esso Express/automat-stasjoner.

- Ekstra Trumf-bonus ved kampanjer.

For å få Trumf-bonus hos Esso må du betale med ditt Trumf-registrerte bankkort eller benytte et Trumf-kort ved betaling.


Vinn Kaffeavtalen 2023 på Esso

Kaffeavtalen 2023 på Esso er en slager. Esso deltar også på vår julekalender, og ønsker at du skal ta kaffen hos dem, derfor sponser de en heldig vinner med Kaffeavtalen 2023.

-Liker du kaffe, te eller kakao best? Skriv svaret under luke 2 på Facebooksiden til GES Kautokeino næringsforening eller under her, så er du med i trekningen av Essos kaffeavtale 2023, til en verdi på kr. 399.- sponset av City Veiservice, Esso Kautokeino. Trykk gjerne også på FØLG på Facebook, både City Veiservice og hos GES.

Per Eivind Gaino på City Veiservice AS, eller bedre kjent som Esso ønsker dere velkommen til en trivelig prat og handel på Esso.
Esso Kautokeinos kontaktperson.

Trenger du å sende en mail til Esso, er adressen: sent-vei@online.no

Hjemme-siden er : Esso KautokeinoSiste innlegg

Se alle

5件のコメント


inger.marie.oskal
inger.marie.oskal
2022年12月04日

Kaffe

いいね!

Kaffe

いいね!

Kaffe 🎄

いいね!

TE😄

いいね!

Te.

いいね!
bottom of page