top of page

En meningsfull hverdag for alleStealli Tiltak er en Vekst-bedrift med fokus på trygg personlig utvikling, eid av Kautokeino kommune. Daglig leder, Gunn Elisabeth Kristensen, informerer:

Formålet er å fremskaffe, organisere og tilrettelegge arbeidsoppdrag og kompetansefremmende/arbeidsrettede tiltak for arbeidssøkende og personer som av en eller annen grunn ikke er i ordinært arbeid.   

 

Stealli kan tilby arbeidstrening for de som ikke er i jobb og vi kan tilby tilrettelagte arbeidsplasser til de som har uførepensjon men likevel ønsker å bruke hverdagen til noe meningsfullt.  Tiltakene utvikles og arrangeres internt i bedriften eller i samarbeid med andre bedrifter/organisasjoner/instanser. Sammen gjør vi en kartlegging av dine interesser, yrkesønsker, muligheter i arbeidslivet, samt hvilket behov for eventuelle tilrettelegging du vil ha for å fungere i jobb.

 

Gjør julehandelen på Stealli

På Stealli produserer vi ulike treprodukter, duodji produkter og souvenirer, så her er mulig å kjøpe lokalprodusert og kortreiste gaver.


Alt er produsert av ansatte på Stealli. Kom gjerne innom butikken vår og ta en titt på vårt sortiment.

 

Populært treffpunkt for pensjonister

Stealli drifter også Aktivitetssenter for eldre. Dette er et tilbud til alle alderspensjonister i Kautokeino kommune. Senteret er åpent 3 dager i uken, mandager, onsdager og torsdager, fra klokken 10 - 14.

 

På aktivitetssenteret lager de eldre lunsj på mandager og torsdager, og middag på onsdager. Det er Kautokeino kommune som finansierer tilbudet og det sosiale fellesskapet er meget kjærkomment blant de eldre som bruker tilbudet.

 


Arbeidssenter  - Stealli Tiltak 

Adresse: Ájastealli 3

Tlf: 78 48 50 50

Julekalenderkonkurranse

Til årets julekalender har Stealli Tiltak sponset en handleveske med samiske ordtak og en pakke opptenningsbriketter.

For å delta i konkurransen må du svare på følgende:


Visste du at Stealli har en pop-up julebutikk på Stealli i år, med quiz og mulighet for å vinne premier?

Siste innlegg

Se alle

9 comentários


Bra tiltak!

Curtir

Dan in diehtan

Curtir

inger.marie.oskal
inger.marie.oskal
11 de dez. de 2023

In diehtán. Buorre go dál dieđán, muhto goas son dat lea rabas?

Curtir

Aa, in diehtán 🤔

Curtir

ingermargrethe.siri
ingermargrethe.siri
10 de dez. de 2023

Dan gal in diehtan

Curtir
bottom of page