top of page

Trofast mot bygdas hoder

Oppdatert: 26. jan. 2023

Marit Helene Eira har vært trofast frisør for mange hoder i Kautokeino. Hun fikk svennebrevet utdelt i Alta i 1993, og har straks drevet Frisørstua i Kautokeino i hele 30 år. Men Eira driver ikke bare med hårklipp.


Frisørtjenester, hårprodukter og håroppsett

-I tillegg til hårklipp både på damer og herrer, tilbyr jeg farging, hodebunnsmassasje, permanent, styling, hair extensions og brudepynt. Jeg tar også hull i ørene, og selger i tillegg masse gode produkter for hår og hodebunn, forteller Eira, som kjenner hodebunnen til mange, bedre enn hun kjenner sin egen lomme.

-Det jeg liker aller best som frisør er håroppsetting og brudepynt, men dessverre får jeg ikke praktisert det noe særlig, forteller Eira, som har frisørsalongen sin der de fleste brudene går til alters med lue på hode.

Timebestilling på nett

Eira følger som mange andre med i tiden, og har nå innført timebestilling på nett. Og det kan man forstå, da det ikke alltid er så lett å legge ned saksa eller ta av seg hanskene, for å svare på telefonen når folk ringer for å bestille time.

-Flere og flere oppdager hvor enkelt det er å gjøre timebestilling på nettet, sier Eira smilende. Timen bestilles via Timma.no og der står også prisene oppgitt.

Dame med briller smiler og holder hårprodukter i hånda. Bak henne er frisersalong med produkter i hyllen.
Marit Helene Eira viser fram forskjellige produkter hun selger.

Varmeverktøy til håret og Enjo-produkter for kroppen

På Frisørstua har Marit Helene massasje stol som kan benyttes av alle kunder. -Så selger jeg hårprodukter og varme verktøy til håret, som slettetenger, krøllbørster og hårfønere. Og jeg har bestandig gode tilbud og kampanjer på hårprodukter, forteller vår blide frisør. I tillegg til å drive med hår og hårpleie, selger Eira også Enjo produkter. -Jeg er forhandler av Enjo. Enjo er miljøvennlig rengjøringsartikler, og med kaldt vann og fiber blir det rent. Vår kjemikaliefritt hjem-pakke oser av kvalitet. Med våre produkter kan du rengjøre gulv, vindu, kjøkken, bad, bil, uterom og båt, forklarer Marit Helene Eira, og legger til: -Vi har også produkter til en skånsom vask av kroppen. Alt dette uten en eneste dråpe av giftige kjemikalier.

Gi bort håret ditt

Med lang erfaring med hår og hodebunn, kan Marit Helene hår. Hun har alltids råd, hvis du sliter med tørr hodebunn eller trenger en kur, da er det bare å komme innom for veiledning og ta med seg produkter hun varmt anbefaler. Og hvis du er beriket med mye sunt og godt hår, kan du donere det til noen som trenger det. For på Frisørstua kan du også donere bort håret, og slik hjelpe andre som har mistet håret og er i behov for parykk. -Behovet for hårdonasjoner er stort. Donorhåret brukes til å spesiallage naturtro hårdeler og parykker til andre som har mistet håret. Håret må være minst 25 cm langt, forteller Marit Helene Eira.

Vinn hårprodukter

Til dagens julekalenderluke har Frisørstua gitt pakke med hårprodukter, til en verdi av kr. 700,- For å delta i treknigen, må du svare på spørsmålet: Hva er ditt favoritt hårprodukt?

Frisørstua Kontaktperson: Marit Helene Eira Adresse: Hannoluohkka 1 Bestill time: timma.no Facebook: Frisorstua Kautokeino

325 visninger13 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

13 Comments


Olaplex nr 6

Like

Aloe vera shampoo & Balsam

Like

Cutrin serien

Like


Sjampo

Like
bottom of page