top of page

Møteplass der familien trives - Pitstop


I Kauto har vi en møteplass der familien trives. Pitstop Cafe & Restaurant AS er en sjarmerende familiedrevet restaurant som har gledet seg over å ønske familier velkommen til sine romslige lokaler ved E45 siden starten. Eierne, Merethe Hætta og Ali Begihar, har gjennom sitt engasjement skapt et unikt sted som kombinerer god mat, hyggelig atmosfære og et lekeområde for barn.


Meny med noe for enhver smak som pizza, kebab og reinkjøtt-Vår varierte meny har noe for enhver smak, fra velsmakende pizza og saftig kebab til fristende grillretter, autentisk reinkjøtt, smakfulle pastaer, mørt kyllingkjøtt og saftige hamburgere. frister Merethe og Ali. De tilbyr også deilig is og kaffe for å avslutte måltidet på en søt og tilfredsstillende måte. I tillegg serverer vi selvfølgelig deilige lunsjretter for de som ønsker en rask og smakfull pause i løpet av dagen.


Erfaringer fra bransjen kommer til nytte for befolkningen i Kautokeino

Historien til Pitstop begynte i 2005 da Merethe Hætta og Ali Begihar først kastet seg inn i restaurantbransjen i Alta. Etter å ha opparbeidet seg verdifull erfaring bestemte de seg i 2009 for å bringe sin lidenskap for god mat og familievennlig atmosfære til Kautokeino. Da de ankom bygda, innså de behovet for en restaurant som kunne tilby ikke bare deilige retter, men også et lekerom for barna. Dermed ble Pitstop født, og den 20. november 2009 åpnet dørene for en restaurant som har vært et hjertevarmt samlingspunkt for familier i lokalsamfunnet siden den gang.


Gode grunner til å spise på Pitstop

Hvis du får dårlig samvittighet av å ikke rekke å lage middagen hjemme. Slipp tanken, her er fem gode grunner til å spise på Pitstop:

Underholdning for barna:  tilbyr et morsomt og trygt sted for barna å leke mens de venter på maten. Dette gir foreldrene en sjanse til å slappe av, nyte måltidet sitt og sosialisere, mens barna har det gøy i lekeområdet.Praktisk for travle foreldre: Når du har travle dager og ikke har tid til å lage mat hjemme, gir Pitstop med barnepark en enkel og praktisk løsning. Foreldre kan nyte et raskt måltid mens barna leker, og dette kan være spesielt nyttig når tidspresset er høyt.

Sosial læring: Barn får muligheten til å samhandle med andre barn i lekeområdet, noe som fremmer sosial læring og utvikling. Dette kan være en flott mulighet for barna å utvikle vennskap og lære å samarbeide i en leken setting.Variert meny: Mange fast food-restauranter med barnepark tilbyr varierte menyer som appellerer til barn. Dette gjør det lettere for foreldre å finne mat som barna liker, samtidig som de selv kan velge fra et bredt utvalg av alternativer.

Familievennlig atmosfære: Restauranter med barneparker skaper ofte en avslappet og familievennlig atmosfære. Dette gjør det til en hyggelig opplevelse for både foreldre og barn, og det kan bidra til å skape gode minner rundt familiemåltider.Pitstop er åpent alle hverdager kl. 11:00-20:00, og i helgene 13:00-20:00. De har en Facebook side der du finner siste nytt. Her finner du også menyen

Adresse: ​Fievroluodda rett ved E45 før du kommer inn til bygda.Julekalenderkonkurranse

Pit Stop er med på åpret adventskalender, og du kan vinne gavekort med verdi på kr. 500,-. ved å svare på følgende:

Hva håper du at Pit Stop skal ta inn på menyen sin eller tilskudd til lekeparken?

172 visninger6 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

6 Comments


Sklie til lekeparken og toast på menyen

Like


Tyrkiske matretter.

Like

sklie til lekeparken. Hvit pizza og ellers fornye pizzamenyen med nye varianter.

Like

Tyrkisk mat for eksempel børek

Like
bottom of page