top of page

Ny epoke for trykkeriet i Kautokeino

Oppdatert: 26. jan. 2023


-En ny epoke er i ferd med å starte. Stor takk til Kristian, Irene og Azzaro for å ha skapt et imperium som vi har fått æren og tilliten til å videreføre. Dermed har vi muligheten å fortsette med å tilby tjenester innenfor kopi og trykk til alle kunder som har hjulpet med å bygge opp trykkeriet til det, det er i dag, skiver Jon Ante Sokki og Jil-Katharina på trykkeriets Facebook-side, da de overtok Kristian Turis bedrift KT kopi & trykk.


De nye eierne av KtKopi & Trykk

Det meste innen grafisk design

-Vi kan få til det meste innen grafisk design som logo design, profilering på klær, tekstiltrykk, kopper, musematter, foliering på bil, store trykk som bannere, rollups, trykking av hefter, reklamemateriell, skilt og kopiering, forteller daglig leder Jon Ante Sokki. Han inviterer både private og bedrifter til å ta ta kontakt for tilbud av ulike slag.

-Vi liker at pengene ruller lokalt. Hvis bedrifter og private personer støtter oss, kan vi støtte andre bedrifter i Kautokeino. Det er viktig for oss at kundene føler seg velkommen, smiler daglig leder Sokki.


Lokalisert sentralt i bygda

Trykkeriet er flyttet fra Kristian Turis lokaler i Suomaluodda, til Markansenteret midt i bygda. I september hadde de åpning av trykkeriet i deres nye lokaliteter.

-Våres maskot Chibi som er ofte med oss på kontoret, han er vennlig og gleder seg hver gang han kan hilse på folk. Kom gjerne innom oss for en kaffe og en hyggelig prat, forteller Jil-Katharina og Jon Ante.


Trykket julegave

Til årets julekalender har KT kopi & Trykk gitt genser-, kopp-, lue- eller caps med ønsket design. Så her er det bare å velge. For å delta i konkurransen må du svare på følgende: Er det noe du som kunde ønsker at vi skal begynne å tilby?


KT kopi &trykk

Kontaktperson: Jon Anders Sokki

Adresse: Alttaluodda 15, 9520 Kautokeino E-post: post@ktkopi.no

Facebook-side: ktkopiogtryk

Siste innlegg

Se alle

11 comentarios


Digitalisere bilder og filmer

Me gusta

Vuovdit kanturbiergasiid (báhpiriid, pennaid, post-it ja diekkár smávvadiŋggáid).

Me gusta

Fremkalke bilder på glass/lerret 😊

Me gusta

Framkalla och förstora bilder.

Me gusta

Magnet skilt.. eks til bil 😀

Me gusta
bottom of page