top of page

Vi syr etter dine ønsker

Oppdatert: 26. jan. 2023

-Vi syr etter dine ønsker, forteller daglig leder, Anders Bongo-Wiik i Arctic Lavvo.

Arctic Lavvo er en ledende norsk produsent av telt og lavvo! Teltene er solide og holdbare, med løsninger som er unike i teltbransjen.

-Vi produserer i hovedsak etter kundens ordrer, noe som gjør at vi kan kundetilpasse etter dine ønsker og behov, forteller Bongo-Wiik.

Arctic Lavvo er en produksjonsbedrift innen industrisøm, etablert i august 2016.


Venor Lavvu og Venor gamme

Arctic Lavvo er mest kjent for telt- og lavvoprodukter, med modeller som Venor Gamme og Venor Lavvo. I tillegg produserer de flere andre lavvo-modeller.

-Vi produserer Laika hundekløv og flere ulike modeller av teltsleder (snøscootersleder med telt på). Vi har også produksjon av småprodukter relatert til friluftsliv, utfører leieproduksjon for andre merkevarer, og gjør spesialproduksjon innen industrisøm, forteller daglig leder for bedriften. Arctic Lavvo syr både til private, reindriftsnæringen, skoler- og barnehager, reiselivsnæringen og havbruk med flere.

Popuptelt, teltsleder, snescootersleder og fra Otter outdoors

I tillegg til egen produksjon, videreselger de varer fra mange ulike kjente merkevarer.

-Vi kan nevne popuptelt, teltsleder, snøscootersleder og annet utstyr til snøscooter og ATV fra Otter Outdoors, i tillegg til flere andre merkevarer, forteller han. Popuptelter er også populære hos reindrifta, itillegg til de tradisjonelle Venor-lavvoene

Nordisk klima tilpasset telt og lavvu i ekstrem kvalitet med lang levetid

Arctic Lavvos produkter er tilpasset nordisk klima og vil være et fantastisk utgangspunkt for flotte turopplevelser.

-Unikt i teltbransjen er at vi produserer på ordre, noe som gir oss muligheten å tilpasse hvert enkelt telt etter kundens behov. Det gir deg muligheten til å kjøpe telt som passer dine behov, informerer Bongo-Wiik, og legger til:

Ekstrem kvalitet for Svalbard, Nordpolen og Sydpolen

-Vi produserer telt og lavvo med ekstrem kvalitet med svært lang levetid. Det er ikke uten grunn våre telt velges til krevende ekspedisjoner på plasser som Svalbard, Nordpolen og Sydpolen. I tillegg til høy kvalitet er produktene lett å vedlikeholde, praktisk i bruk og tar komforten til et høyt nivå.

Reparasjoner av teltduker skjer lokalt

Lavvuprodusenten kan også tilby service og reparasjon om uhellet skulle være ute eller om noe mot formodning skulle bli ødelagt. Reperasjoner av teltduker eller andre deler av telt og lavvu kan vi fikse og reparere lokalt hos oss, sier han. Med fabrikken plassert i Norge, i Kautokeino er dette både lett og kjapt å få gjennomført.

-Andre fordeler med produksjon i Norge er høy kompetanse, gode arbeidsforhold, miljøvennlige produkter og en god dialog direkte med kunde, skryter Anders Bongo-Wiik som bevisst har valgt lokalprodusert mot å outsource produksjonen.

I følge Bongo-Wiik er deres teltduk en impregnert blanding av bomull og polyester som gjør den både vanntett og pustende.

-Aldri mer våkne opp i et klamt inneklima som gjerne ofte oppstår i telt produsert av ripstop- og syntetiske materiale. Hvis du velger Arctic Lavvo og får tilpasset teltet til turen, for et kompromissløst friluftsliv, så vil du unngå klamt inneklima, oppfordrer han.

Erfarne i bransjen med spesialoppdrag for alle typer kalesjer, vegger til gapahuker og trekk til sleder

-Med over 30 års kompetanse innen industrisøm gjør vi mye mer enn produksjon av telt og lavvo. Du visste kanskje ikke at det er mulig å få reparert andre deler av friluftsutstyr enn bare teltduker. -Vi gjennomfører ofte spesialoppdrag som for eksempel å bytte vindu på kalesjer, sy vegger til gapahuker, tak til terrasser, trekk til sleder, pulker, hengere, aggregat og mye mer. Her er det fantasien som setter grenser for hva vi kan får til, avslutter Anders Bongo-Wiik!

Til GES`s julekalender 2022 gir Arctic Lavvo "Tarp/gapahuk" i ripstop, til en verdi av 1 490 kr.

Svar her i kommentarfeltet og LIK/FØLG Facebook siden til GES: Foretrekker du åpen himmel, gamme, lavvu eller gapahuk når du skal overnatte utendørs?


Velkommen til å besøke vår hjemmeside: www.arcticlavvo.no

Du finner oss på Loankosáttu 1, i Kautokeino.

Kontaktperson: Anders Bongo-Wiik

Send oss en mail på:
Siste innlegg

Se alle

16 Comments


Kommer an på humøret.

LikeLavvu🍀

Like

inger.marie.oskal
inger.marie.oskal
Dec 06, 2022

lávvu

Like
bottom of page